Rólunk

A baleseti sérültek szolgálatában 2013 óta

A közlekedési balesetet okozó gépjármű kötelező felelősségbiztosítójának nemcsak az autóban keletkezett kárt, hanem a balesetben megsérült vétlen személyek, illetve hozzátartozóik testi és lelki sérüléseit is köteles megtéríteni. A biztosítók ezt a kötelességüket legtöbbször elmulasztják, így akár milliós nagyságrendű kártérítéstől esnek el a közúti balesetekben súlyosan megsérült vétlen személyek. A Balesetem.hu Kárügyes Kft. azért jött létre, hogy nekik segítsen méltányos összegű kártérítés megszerzésében.

Súlyosan megsérült közlekedési balesetben?

Akkor nálunk Ön a világ legmegbecsültebb embere! Tudjuk, min ment keresztül. Tudjuk, hogy mennyire megterhelő volt az elmúlt időszak. Tudjuk, mekkora fordulatot vett az élete. De ez nem minden, mert a változáshoz pedig alkalmazkodni kell. A családjának. A barátainak. A környezetének. És legfőképpen Önnek. Az ilyen időkben a legapróbb feladatok is hatalmas erőfeszítésbe kerülnek. Bízza a Balesetem.hu-ra a szűkmarkú biztosító társaságokkal való hadakozást. Töltse minden idejét szeretteivel. Fordítsa az összes energiáját a felépülésre. Mi pedig kiharcoljuk Önnek a legmagasabb összegű kártérítést. Olvassa el ügyfeleink véleményét is ide kattintva és kezdjük el a közös együttműködést még ma!

Ügyfeleink írták

Tudja meg ügyfeleinktől, miért érdemes ránk bízni a baleseti kártérítést személyi sérülés esetén.

Palkóné Ambrus Csilla

Gyalogos baleset

Az ügyintézőm bármikor elérhető volt ha kérdéssel fordultam felé.

Szandai János

Kerékpár baleset

Nyugodtan tudom mindenkinek ajánlani, minden úgy történt, ahogy telefonon vagy az email fiókon keresztül megbeszélésre került.

Deák Dávid Gábor

Motorkerékpár baleset

Vírus időszakban teljesen érintkezésmentesen sikerült együttműködnünk.

Balesetem.hu a médiában

Google értékelés
5 / 5

Értékelte: 82