RólunkHa kéri, akkor a kapcsolatfelvételtől a kártérítés kifizetéséig találkozásmentes ügyintézést végzünk.

Sajnos a magyar lakosság többsége nem tudja, hogy a kötelező gépjármű felelősségbiztosításnak létezik nem vagyoni jellegű kártérítési része. Ezzel az információhiánnyal viszont gyakran visszaélnek a biztosítók. A nem vagyoni kártérítés azt jelenti, hogy a biztosító nemcsak az autóban keletkezett kárt, hanem a balesetet szenvedett vétlen személyek illetve hozzátartozóik testi és lelki sérüléseit is köteles megtéríteni. A biztosítók ezt a kötelességüket legtöbbször elmulasztják, így akár milliós nagyságrendű kártérítéstől esnek el a közúti balesetekben súlyosan megsérült vétlen személyek.

Súlyosan megsérült közlekedési balesetben?

Akkor nálunk Ön a világ legmegbecsültebb embere! Tudjuk, min ment keresztül. Tudjuk, hogy mennyire megterhelő volt az elmúlt időszak. Tudjuk, mekkora fordulatot vett az élete. De ez nem minden, mert a változáshoz pedig alkalmazkodni kell. A családjának. A barátainak. A környezetének. És legfőképpen Önnek. Az ilyen időkben a legapróbb feladatok is hatalmas erőfeszítésbe kerülnek. Bízza a Balesetem.hu-ra a szűkmarkú biztosító társaságokkal való hadakozást. Töltse minden idejét szeretteivel. Fordítsa az összes energiáját a felépülésre. Mi pedig kiharcoljuk Önnek a legmagasabb összegű kártérítést.

Olvassa el ügyfeleink véleményét is ide kattintva és kezdjük el a közös együttműködést még ma!Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével. Saját levelezőjéből a bejelentes@balesetem.hu címre küldhet nekünk üzenetet. Munkatársaink már várják jelentkezését!

Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.Kérjen ingyenes visszahívást. Munkatársunk a +36 (70) 606 1355-ös telefonszámról fogja hívni.

Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.


Google értékelés

Rólunk

Átl. értékelés: 4.3
Értékelte: 71
Lájk & megosztás