Árak

Miért a Balesetem.hu?

Szakértő csapat

Közlekedési balesetek kárrendezésére specializálódott csapatunk és „harcedzett” ügyvédeink a garancia a legmagasabb összegű kártérítés megszerzésére.

Sikerdíj = kockázatmentesség

A többéves gyakorlat azt bizonyítja, hogy a sikerdíjas megállapodás a legkézenfekvőbb megoldás ügyfeleink számára: szolgáltatásunk díjmentes, egészen a kártérítés kifizetéséig.

Akár milliós kártérítés

Ne bízza a véletlenre, legfőképp a biztosítóra, hogy méltányos összegű kártérítést kapjon. Menjen biztosra, és hozzuk ki együtt a legtöbbet ügyéből.

Átlátható ügyintézés

Internetes fiókjában folyamatosan tájékozódhat kártérítése állapotáról. Így az első pillanattól kezdve a kártérítés kifizetéséig tisztában lesz hol tartunk a munkával.

Kártérítés online

Jelszóval védett online fiókot hozunk létre, melyet a nap 24 órájában elérhet. Elegendő egy laptop vagy okostelefon, és máris intézheti, ellenőrizheti kártérítése állapotát.

Több idő, pénz, energia

Egy súlyos sérülés minden ember életében nehéz szakasz. Ilyenkor a testi és lelki felépülés a legfontosabb feladat. Bízza ránk a kártérítéssel járó feladatokat.

Ügyfeleink írták

Tudja meg ügyfeleinktől, miért érdemes ránk bízni a baleseti kártérítést személyi sérülés esetén.

Palkóné Ambrus Csilla

Gyalogos baleset

Az ügyintézőm bármikor elérhető volt ha kérdéssel fordultam felé.

Szandai János

Kerékpár baleset

Nyugodtan tudom mindenkinek ajánlani, minden úgy történt, ahogy telefonon vagy az email fiókon keresztül megbeszélésre került.

Deák Dávid Gábor

Motorkerékpár baleset

Vírus időszakban teljesen érintkezésmentesen sikerült együttműködnünk.

Balesetem.hu a médiában

Google értékelés
4.7 / 5

Értékelte: 3