Ügyfeleink írták

Minden ügyfelünknek igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani. Ezért meghallgatjuk az építő jellegű kritikákat, ötleteket és próbálunk megoldást találni rájuk. Elégedett ügyfeleinket pedig - akik sok esetben arcukat is vállalva elmondják véleményüket -, büszkén mutatjuk.

Döme Ernőné

Édesanyám súlyos közlekedési balesete után én intéztem az ügyeit. Szerencsére az interneten rátaláltam a Balesetem.hu csapatára. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak a munkáért, amivel megkönnyítették a kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézést.

Aki ilyen helyzetbe kerül, nagyon nem mindegy, hogy egyedül veszi fel a harcot a biztosítóval vagy van mögötte egy komoly csapat, hozzáértő emberekkel. Minden kérdésre érthető választ kaptunk, minden a megbeszélt módon történt az egész ügy lezárásáig.

Nagyon örülök, hogy ebben a nagy bajban segítségre találtam Önökben!

Faragó Sándorné

Utóirat: a képen édesanyám látható 1 évvel a balesete után az új biciklijével. 🙂

Gulácsy Zoltánné

Közlekedési baleseteknél a Biztosítóval szemben eljáró szakemberek végezték helyettünk a procedúrával járó ügyintézést. Ha nem találkozunk a Balesetem.hu csapatával, mi leveleztünk volna a biztosítóval, feltételezhetően kevesebb sikerrel.

Ne gondolkozzon, bízza a kárügyintézést szakemberekre mert biztosan több pénzhez jut. Kényelmes, gyors, pontos, kellemes kapcsolat tartással kezelik az ügyfeleket.

Gulácsy Zoltánné

Domokos Pálné

Nagyon sokat leveleztem a baleset okozójának biztosítójával, úgyhogy a helyzet elég reménytelen volt, nem számíthattam tőlük semmi jóra. Találkoztam a Balesetem.hu csapatával, akik készségesen a segítségemre voltak, mindent megtettek annak érdekéden, hogy az ügy sikeresen záruljon! Köszönöm!

Domokos Pálné

Baranyai Lászlóné

2018. május 9-én távolsági autóbusszal fának csapódtunk, amely által én súlyos sérülést szenvedtem. A busztársaság biztosítója az utasbiztosításban lévő biztosítási összeget kifizette a részemre, viszont én kértem nem vagyoni jellegű kártérítést (sérelemdíjat) is. Ehhez kértem a Balesetem.hu segítségét.

Az ügyemet nagyon nagy türelemmel, együttérzéssel és alapossággal kezelték. A határidők és a megbeszéltek pontos betartásával, folyamatos tájékoztatással és kellő odafigyeléssel követték végig az ügyem menetét. Én nyugodt szívvel tudom ajánlani a Balesetem.hu-t mindazoknak, akiknek hasonló sajnálatos balesetet kellett elszenvedniük.

Az ügyem befejeztével pedig egy általam is elfogadható összeget kaptam a Balesetem.hu segítségével!

Baranyai Lászlóné

Édesapám balesete után egy ismerősöm hívta fel figyelmemet a Balesetem.hu létezésére. Bármilyen gond vagy probléma merült fel, azonnal segítettek. Munkájukat végül siker koronázta, így jelentős összegű kártérítéshez jutottunk.

Köszönöm a Balesetem.hu munkáját és az önzetlen segítséget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom figyelmébe a Balesetem.hu csapatának elhivatottságát és segítőkészségét.

Köszönök mindent, és további eredményes munkát kívánok.

Újszászi Ákos

Farkas Lászlóné

Gyors és közvetlen ügyintézés, a papírmunkát elvégzik, az ügyek intézését átvállalják a károsulttól. Nagymértékű segítőkészség.

Valószínűleg csak a saját biztosítónkra számíthattunk volna, ami nagyon csekély összeget juttatott el nekünk, annak ellenére, hogy már jó régóta náluk vagyunk... Mivel nem vagyunk járatosak a jogi ügyekben, így más híján beletörődtünk volna ebbe.

Egy próbát megér, de mindenki döntsön saját akarata szerint. A mi helyzetünkben ez egy jó választás volt.

Segítőkész, közvetlen és például a mi esetünkben az a legnagyobb segítség, hogy „fájós lábbal” nem nekünk kell rohangálni az ügyeket intézni.

Farkas Lászlóné

Fejetlenül futottam volna mindenhova, ezért nagyon jó, hogy rátaláltam a Balesetem.hu-ra. Megbízhatóak, gyorsak, szakszerűek, s a balesetből származó pénz rendezése sem rossz. Nagyon szépen köszönöm.

Magyar Zoltán

Köszönjük, hogy képviseltek minket a kárügyintézésben. Azért éri meg Önökkel intézni a kártérítést, mivel nagyon korrektek voltak velünk, és amit ki lehetett hozni ebből az ügyből, Önök megtettek mindent. Ismételten leírom, hogy bárkinek csak ajánlani tudom Önöket.

Sedliczki József

Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.Google értékelés

Ügyfeleink írták

Átl. értékelés: 5
Értékelte: 2
Lájk & megosztás