Ügyfeleink írták

Minden ügyfelünknek igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani. Ezért meghallgatjuk az építő jellegű kritikákat, ötleteket és próbálunk megoldást találni rájuk. Elégedett ügyfeleinket pedig - akik sok esetben arcukat is vállalva elmondják véleményüket -, büszkén mutatjuk.

Balesetem.hu ügyfélvélemény Szandai Jánostól

A Balesetem.hu csapatát megismerve, megfelelő szakmai háttérrel és megbízhatósággal rendelkeznek.

Ha nem találok rájuk interneten, valószínű, hogy a biztosító által felajánlott lehetőségeket elfogadom, ami a legegyszerűbb megoldás lehetett volna, de valószínűleg kedvezőtlenebb, mint nekik köszönhetően sikerült.

Nyugodtan tudom mindenkinek ajánlani, minden úgy történt, ahogy telefonon vagy az email fiókon keresztül megbeszélésre került.

Csak egyszer kellett személyesen találkozni, azután mindent lehetett online intézni.

A felmerült kérdésekre mindig tudtak válaszolni. Az ügyem lezárultával a segítségükkel egy számomra elfogadható sérelemdíjat kaptam.

Köszönöm a segítségüket, és további sikereket kívánok nekik.

Szandai János

Balesetem.hu ügyfélvélemény Dékány Istvántól
Üdvözlöm Önöket Dékány István vagyok. Sajnos velem is megtörtént az életben az ami másokkal is meg történt már, vagy esetleg történni fog. Kerékpáros közlekedésem során rajtam kívülálló oknál fogva vétlen balesetet szenvedtem, melyet a későbbiekben több rendőrségi jegyzőkönyv is alátámasztott. A rendőrségi információ közlő levélben tudtomra adták hogy kárigénnyel élhetek. Amit még el kell mondanom a baleset kapcsán sajnos a gerincemet rögzítő egyik titán rúd balesetben eltört ez miatt meg kellett operálni.

Egyszerű emberként tudtam hogy ez mit jelent, de ugyanakkor abban is biztos voltam hogy a jogi útvesztőben biztosan zsebre rakna biztosító mivel nem vagyok a jogi dolgokban jártas személy. Világos volt számomra hogy jogi képviselőt nem tudok finanszírozni a fizetésemből. Ekkor jutott eszembe hogy mit tehetnék: elkezdtem keresgetni közlekedési ügyekre szakosodott sikerdíjas ügyvédet. A keresgélés nem volt hosszas, az elsők között vagy talán az egyetlen komolynak tűnő találat Németh Dávid közlekedési ügyekre szakosodott szakembert a Balesetem.hu oldalt rögtön felfedeztem.

Az ügyfélbarát és informatív oldalon pillanatok alatt sikerült akár email, akár telefonon kapcsolatot teremteni. Toronymagasan ügyfélcentrikusak, mindig minden kérdésben szinte a nap bármely szakában álltak rendelkezésemre. Ennél az irodánál nincs az hogy talán, esetleg vagy nem tudom. Hozzáértő szakemberek csoportja foglalkozik az emberrel aprólékosan részletekbe menően a maximálisan legjobb elérhető eredményért. Megfelelő együttműködéssel az ügyfél részéről az iroda is mindig maximális együttműködést tanúsít. Lépésről lépésre tudják mondani mikor mire van szükség mit hogyan kell intézni.

A Balesetem.hu nélkül bizony nagyon komoly kártérítési összegtől estem volna el, és maradt volna a keserű fájdalom és a most hogyan tovább kérdése. Mivel sajnos így alakult hogy balesetet szenvedtem melyből később műtét lett így öröm az ürömben hogy egy szép fájdalom díjat dolgozott ki az iroda a károkozó biztosítójától!

Az a személy vagy személyek akik hasonló szerencsétlen helyzetbe kerültek mint ahogyan én, hogy balesetet szenvedtek vétlenül és nem tudnak finanszírozni jogi képviselőt, akkor ne habozzanak egy percet se mert a Balesetem.hu-nál a lehető legjobb kezekbe kerülnek! Minden adatot, információt bizalmasan kezelnek!

Összegezve ami miatt maximálisan tudom Őket ajánlani az az hogy tényleg az egyszerű átlagemberért dolgoznak pontosan megbízhatóan. Nagyon lényeges, hogy ennél az irodánál nincs apróbetűs rész! Az ügymenet elején készségesen az ügyfél részére minden, a működésükkel kapcsolatos információt tudatnak. És azt követően már nincs módosítás és variálás. Nagyon nehéz pillanatokon segítettek át, felemelő építő jellegű beszélgetéseikkel.

Dékány István

Döme Ernőné

Édesanyám súlyos közlekedési balesete után én intéztem az ügyeit. Szerencsére az interneten rátaláltam a Balesetem.hu csapatára. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak a munkáért, amivel megkönnyítették a kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézést.

Aki ilyen helyzetbe kerül, nagyon nem mindegy, hogy egyedül veszi fel a harcot a biztosítóval vagy van mögötte egy komoly csapat, hozzáértő emberekkel. Minden kérdésre érthető választ kaptunk, minden a megbeszélt módon történt az egész ügy lezárásáig.

Nagyon örülök, hogy ebben a nagy bajban segítségre találtam Önökben!

Faragó Sándorné

Utóirat: a képen édesanyám látható 1 évvel a balesete után az új biciklijével. 🙂

Gulácsy Zoltánné

Közlekedési baleseteknél a Biztosítóval szemben eljáró szakemberek végezték helyettünk a procedúrával járó ügyintézést. Ha nem találkozunk a Balesetem.hu csapatával, mi leveleztünk volna a biztosítóval, feltételezhetően kevesebb sikerrel.

Ne gondolkozzon, bízza a kárügyintézést szakemberekre mert biztosan több pénzhez jut. Kényelmes, gyors, pontos, kellemes kapcsolat tartással kezelik az ügyfeleket.

Gulácsy Zoltánné

Fejetlenül futottam volna mindenhova, ezért nagyon jó, hogy rátaláltam a Balesetem.hu-ra. Megbízhatóak, gyorsak, szakszerűek, s a balesetből származó pénz rendezése sem rossz. Nagyon szépen köszönöm.

Magyar Zoltán

Kavalecz Attila és Kavaleczné Nagy Erika

Attila

A Balesetem.hu csapatát megismerve, megfelelő szakmai háttérrel és megbízhatósággal rendelkeznek. Ha nem találok rájuk interneten, valószínű, hogy a biztosító által felajánlott lehetőségeket elfogadom, ami számomra kedvezőtlen, de a legegyszerűbb megoldás lehetett volna. Nyugodt szívvel ajánlom a Balesetem.hu csapatát. Aki úgy érzi, hogy a sors igazságtalanul bánt el vele, megfelelő kezekbe adja annak kárpótlását. A közös munkánkat megkönnyítette az online világ, amivel sok időt és költséget takarítottunk meg. A telefonos kommunikáció során mindenről értesítést kaptunk az ügyünkkel kapcsolatban, döntéseinket minden esetben tiszteletben tartották. Nélkülük célunkat nem értük volna el! Köszönettel: Kavalecz Attila

Erika

A Balesetem.hu csapatát örömmel mutatom be, olyan tiszta értékrenddel rendelkező emberek, akik tudják, hogy a bajba jutott embertársaiknak mi fontos és ennek megfelelően cselekednek, így jutva el a közös célig. Ha nem találunk rá a Balesetem.hu csapatára, tájékozatlan emberek példáját követve a biztosító társasághoz fordultunk volna, aminek a következménye valószínűleg kudarcok sorozata. Minden Sorstársunknak ajánlom a Balesetem.hu csapatát, aki megbízható, célorientált, motivált, együttműködő, sikeres emberekre szeretné bízni problémája megoldását. A távolság ellenére a közös munkát megkönnyítette, hogy rugalmasan együtt tudtunk dolgozni, idő és költségmentesen az online világban és postai úton. A Balesetem.hu megbízható jogi háttérrel rendelkezik, aminek segítségével nem érhettük volna el a sikert. Hálás köszönettel: Kavaleczné Nagy Erika.

Baranyai Lászlóné

2018. május 9-én távolsági autóbusszal fának csapódtunk, amely által én súlyos sérülést szenvedtem. A busztársaság biztosítója az utasbiztosításban lévő biztosítási összeget kifizette a részemre, viszont én kértem nem vagyoni jellegű kártérítést (sérelemdíjat) is. Ehhez kértem a Balesetem.hu segítségét.

Az ügyemet nagyon nagy türelemmel, együttérzéssel és alapossággal kezelték. A határidők és a megbeszéltek pontos betartásával, folyamatos tájékoztatással és kellő odafigyeléssel követték végig az ügyem menetét. Én nyugodt szívvel tudom ajánlani a Balesetem.hu-t mindazoknak, akiknek hasonló sajnálatos balesetet kellett elszenvedniük.

Az ügyem befejeztével pedig egy általam is elfogadható összeget kaptam a Balesetem.hu segítségével!

Baranyai Lászlóné

Domokos Pálné

Nagyon sokat leveleztem a baleset okozójának biztosítójával, úgyhogy a helyzet elég reménytelen volt, nem számíthattam tőlük semmi jóra. Találkoztam a Balesetem.hu csapatával, akik készségesen a segítségemre voltak, mindent megtettek annak érdekéden, hogy az ügy sikeresen záruljon! Köszönöm!

Domokos Pálné

Farkas Lászlóné

Gyors és közvetlen ügyintézés, a papírmunkát elvégzik, az ügyek intézését átvállalják a károsulttól. Nagymértékű segítőkészség.

Valószínűleg csak a saját biztosítónkra számíthattunk volna, ami nagyon csekély összeget juttatott el nekünk, annak ellenére, hogy már jó régóta náluk vagyunk... Mivel nem vagyunk járatosak a jogi ügyekben, így más híján beletörődtünk volna ebbe.

Egy próbát megér, de mindenki döntsön saját akarata szerint. A mi helyzetünkben ez egy jó választás volt.

Segítőkész, közvetlen és például a mi esetünkben az a legnagyobb segítség, hogy „fájós lábbal” nem nekünk kell rohangálni az ügyeket intézni.

Farkas Lászlóné

Édesapám balesete után egy ismerősöm hívta fel figyelmemet a Balesetem.hu létezésére. Bármilyen gond vagy probléma merült fel, azonnal segítettek. Munkájukat végül siker koronázta, így jelentős összegű kártérítéshez jutottunk.

Köszönöm a Balesetem.hu munkáját és az önzetlen segítséget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom figyelmébe a Balesetem.hu csapatának elhivatottságát és segítőkészségét.

Köszönök mindent, és további eredményes munkát kívánok.

Újszászi Ákos

Nagyon meg voltam elégedve a mindenre kiterjedő tájékoztatással. Hasznos tanácsokat kaptam, ha valamiben bizonytalan voltam. Valószínűleg, ha nem lépek kapcsolatba Önökkel, ettől a kártérítéstől elestem volna, mert információ hiányában nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség és segítség.

Bátran merem ajánlani a Balesetem. hu-t mindenkinek, hiszen a szükséges dokumentumok beszerzésén túl a további teendőket az ügyfél helyett intézi a biztosító felé.

Lipcsei Ilona

Köszönjük, hogy képviseltek minket a kárügyintézésben. Azért éri meg Önökkel intézni a kártérítést, mivel nagyon korrektek voltak velünk, és amit ki lehetett hozni ebből az ügyből, Önök megtettek mindent. Ismételten leírom, hogy bárkinek csak ajánlani tudom Önöket.

Sedliczki JózsefMegértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.Google értékelés

Ügyfeleink írták

Átl. értékelés: 5
Értékelte: 4
Lájk & megosztás